Sinkko.org Mediaräppänä

Mediaperheen näivettynyt pää-äänenkannattaja

Sinkko.org Mediaräppänä header image 2

Artikkelin kirjoitti Kimmo

Huhhuh mikä softa. Reason4 you.

16. Kesäkuuta 2008 · Ei Kommenttia

Nyt täytyy ymmärtää, että olen löytänyt “nämä asiat” vähän myöhään 😉 Mutta pakko tilittää siitä, että ei käy tajuntaan, että yhdellä softalla voi korvata kaiken sen syna-gearin, mikä ennen tarvitsi farmariauton. Mutta niin se vaan on.

Läntisestä naapurimaasta on pamautettu sellainen virtuaalistudio, että heikompaa huojuttaa. Reason 4.

Tosin väitän, että kun tuohikorva en ole, että tietynlainen tunnistettava oma soundinsa noissa tällä tehdyissä kipaleissa on. Sen kuitenkin hyväksyy, kun mökille voi ottaa mukaan koko rack-stackin olkalaukussa 🙂

Avainsanat: · , ,

0 kommenttia tähän mennessä ↓

  • Miksei kukaan kommentoi...

Kirjaudu kommentoidaksesi.