Sinkko.org Mediaräppänä

Mediaperheen näivettynyt pää-äänenkannattaja

Sinkko.org Mediaräppänä header image 2

Artikkelin kirjoitti Kimmo

Älä päivitä EMU X-Board:in firmwarea MacOSX:ssä

16. Kesäkuuta 2008 · Ei Kommenttia

Sen verran opin, että EMU X-Board:in firmistä ei tosiaan kannata Mäkisesestä päivittää. Omani moista ehdotti draivereiden asennuksen yhteydessä ja tyhmyyksissäni (kun se aina XP:ssäkin toimi) sen suostuin tekemään. Päivitti sitten koko vehkeen sellaiseen tilttiin, että meni RMA käsittelyssä takaisin Saksaan.

Onneksi noissa on 2 vuoden takuu. Harmillista tietysti oli vaiva ja parin viikon odottelu. Tosin saipahan sitten uuden tilalle ja kun uusi oli täsi pakkaus, niin Proteus-X:stä tuli uusi versio samalla. Se tietysti korvasi mielipahaa.

Jatkossa siis firmistelyt vaan Winkkarista tässä taloudessa 🙂

Avainsanat: · , , , , ,

0 kommenttia tähän mennessä ↓

  • Miksei kukaan kommentoi...

Kirjaudu kommentoidaksesi.