Sinkko.org Mediaräppänä

Mediaperheen näivettynyt pää-äänenkannattaja

Sinkko.org Mediaräppänä header image 2

Artikkelin kirjoitti Kimmo

Kuinka Darwin kääntyy Etchissä

26. Kesäkuuta 2008 · Ei Kommenttia

Darwin Streaming Server 6.0.3 ei tuppaa kääntymään Linuxissa ainakaan gcc4:llä sitten millään. Avuksi löytyi tämä patch Sverker Abrahamssonilta ja sitten seuraavaa ohjetta noudattaen kääntyy ja asentuukin kertaheitolla jopa ilman gcc3-compat kirjastoja:

cd DarwinStreamingSrvr6.0.3-Source/
patch -p1 < dss-6.0.3.patch
./buildtarball
cd DarwinStreamingSrvr-Linux
./Install

Sellainen käpy sattui itselläni, että qtss käyttäjän ja ryhmän lisääminen meni pieleen aluksi (käytin tosin eri asennuskriptiä kuin tuo). Toimi kyllä, kun loi ne käsin ja ajoi sitten asennuksen uudelleen. Tuo tarripalloasennus saattaa toimia paremmin. DSS:n löydät tietty täältä.

Avainsanat: · , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommenttia tähän mennessä ↓

  • Miksei kukaan kommentoi...

Kirjaudu kommentoidaksesi.