Sinkko.org Mediaräppänä

Mediaperheen näivettynyt pää-äänenkannattaja

Sinkko.org Mediaräppänä header image 2

Artikkelin kirjoitti Risto

Suomalaisen journalismin Pilatut Palat, osa 3. Osuu ja uppoaa …

17. Huhtikuuta 2008 · Ei Kommenttia

Maailman viestimissä levisi AFP:n uutinen, että 13-vuotias koulupoika oli pannut uusiksi Nasan laskelmat asteroidin osumistodennäköisyydestä Maahan. Alla on kuvan Hesarin netin uutisesta, joka on merkitty vielä STT:n kautta tulleeksi.

asteroidi.jpg

Aika pian tämä uutinen kuitenkin ammuttiin alas ankkana, mm. avaruus.fi -sivuilla, ja muuallakin nettimaailmassa. Juttu oli lähtenyt liikkeelle saksalaisesta paikallislehdestä. Tarttis ajatella enste… (Sanoi tunnettu filosofi Simo Salminen laulussaan).

Englantilainen bloggeri Richard North, tohtorismies, on kollegansa kanssa kirjoittanut kirjan siitä, kuinka meidän pelästytetään kuoliaaksi. Alan kallistua hänen näkökannalleen, informaatioyhteiskunnasta onkin tullut säikky-yhteiskunta. Vai mitä mieltä olet siitä, että liikenne Mannerheimintiellä pysäytetään kun joku heittää perunajauhoa Lasipalatsin lattialle?

Avainsanat:

0 kommenttia tähän mennessä ↓

  • Miksei kukaan kommentoi...

Kirjaudu kommentoidaksesi.