Sinkko.org Mediaräppänä

Mediaperheen näivettynyt pää-äänenkannattaja

Sinkko.org Mediaräppänä header image 2

Artikkelin kirjoitti Risto

Obaman kannatus ensimmäisen kerran alle 50 %

20. Marraskuuta 2009 · Ei Kommenttia

Olen hiljalleen seurannut presidentti Obaman kannatusta USA:ssa, lähinnä sikäläisen Gallup-yhtiön tulosten perusteella. Nyt 20.11.2009 Gallupin lukujen mukaan Obaman toimet hyväksyvien osuus on laskenut alle 50:n prosentin. Ainoastaan demokraattien kannattajista enemmistö tukee Obamaa, liberaalienkin kannatus on laskenut alle 50 %:n.
Obaman kannatus on viime kuukaudet “kitunut” lähellä viittäkymmentä prosenttia. Pienen nousun aiheutti hänen saamansa Nobelin rauhanpalkinto (kannatus 56 %), mutta vaikutus ei kestänyt kauaa.
Obaman kannatuksen lasku on ollut muihin presidentteihin verrattuna sen verran nopeaa, että hänen saattaa olla vaikeaa päästä toiselle kaudelle, vaikka ensimmäisen kauden ensimmäinen vuosi on vasta lopuillaan.

Avainsanat:

0 kommenttia tähän mennessä ↓

  • Miksei kukaan kommentoi...

Kirjaudu kommentoidaksesi.