Sinkko.org Mediaräppänä

Mediaperheen näivettynyt pää-äänenkannattaja

Sinkko.org Mediaräppänä header image 2

Artikkelin kirjoitti Risto

Onko Amerikan elämä auvoista Obaman aikana?

29. Kesäkuuta 2009 · Ei Kommenttia

Gallup USA seuraa maansa presidentin kannatusta päivittäin. Tänään 29.6.2009 Obaman kannattajien eli hänen toimiensa hyväksyjien osuus on saavuttanut uuden alhaisimman arvonsa 57 %. Vastustajia on samalla mittaushetkellä 35 %.

Mittausten alkaessa Obaman kannattajia oli lähes 70 % ja hänen vastustajiaan hieman yli 10 %. Muutos on siis melkoinen, ja yksinkertaisen lineaarisen estimoinnin perusteella voisi sanoa, että lähikuukausina tulee aika, jolloin hänen kannatuksensa laskee alle 50 prosentin. Gallupin seurantatietojen mukaan suurin syy muutokseen näyttäisi olevan se, että alunperin epävarmat kansalaiset ovat siirtyneet useimmiten vastustajiksi, mutta myös alkuperäiset kannattajat ovat livenneet Obaman joukoista. Näyttää olevan niin, että pelkällä loistavalla retoriikalla Amerikan ongelmia ei ratkaista.

Avainsanat: · , ,

0 kommenttia tähän mennessä ↓

  • Miksei kukaan kommentoi...

Kirjaudu kommentoidaksesi.