Sinkko.org Mediaräppänä

Mediaperheen näivettynyt pää-äänenkannattaja

Sinkko.org Mediaräppänä header image 2

Artikkelin kirjoitti Kimmo

Discovalosyndrooma AEG/Electrolux – Mahdollinen pikakorjaus

6. Tammikuuta 2009 · Ei Kommenttia

Original image http://www.zimbio.com/Dentistry/articles/1792/Need+a+dentist+pleaseKyseisten jääkaappien (ja pakastimien) tyyppivian voi mahdollisesti tilapäisesti kiertää seuraavalla kahdella tempulla:

1) Teippaa sisävalo niin, että “läppä” ei koskaan pääse alas ja valo syttymään. Sitten pistä Quick-Chill -toiminto päälle (ei ehkä tarpeellinen)

2) Vaihda sisävalon polttimo matalavirtaseen säästölamppuun

Miksi nuo temput toimivat, jää minulle hämärän peittoon. Oma kaappini toimi 2 päivää lämpenemisen alettua (siis kun naksuttelu ja vilkuttelu oli äitynyt toimimattomuudeksi) sisävalokytkimen teippaamisella. Silminnäkijäkirjoitus löytyy myös energiansäästölampun vaikutuksesta.

Ilmeisesti em. temput auttavat kuolevaa polkoa selviämään kompressorin käynnistyksen yhteydessä tulevasta jännite/virtapiikistä jollain tapaa. Ote Suomi24 keskustelusta: “Laitoin tilalle energiansäästölampun: Luxlite 6W, 230V 50Hz 2700K E14 35mA eli kynttilälamppu, Citymarketista hintaan 3,30 euroa. Nopea syttymään ns. halpisversio. Alkuperäinen lamppu oli Osram Halolux 64860 T Germany 230V 25W.

In English: There is a possible workaround for AEG / Electrolux blinking lights and clicking relay -problem. Two scenarios have been successfully tested. ONE: Tape the door light switch so that it stays off, put Quick Chill on TWO: Change the light bulb into a low-energy one (types and codes here, f.ex. Osram Halolux 64860 T Germany 230V 25W => Luxlite 6W, 230V 50Hz 2700K E14 35mA ). Why these work, I don’t know. Schenario one worked for me two days after the fridge had first started getting warm.  That was enough time to get the real fix done 🙂

Avainsanat: · , , , ,

0 kommenttia tähän mennessä ↓

  • Miksei kukaan kommentoi...

Kirjaudu kommentoidaksesi.