Sinkko.org Mediaräppänä

Mediaperheen näivettynyt pää-äänenkannattaja

Sinkko.org Mediaräppänä header image 2

Artikkelin kirjoitti Kimmo

Slingbox ei mene verkkoon – Vaihda verkkolaite

28. Kesäkuuta 2010 · Ei Kommenttia

[See English summary below]

Pitkään palvellut Slingbox Pro ei eräänä päivänä enää mennytkään verkkoon, vaan vilkutteli verkkovaloaan. Bittiäkään ei luonnollisesti kulkenut. No ; kokeilin kolmella eri kytkimellä GigE/100Base-T/10Base-T ja erilaista valoshowta tarjottiin, muttei bitin kuljetusta.

Kun Googlestakaan ei apu tärpännyt, niin laite osiksi ja vikaa etsimään. Tuollaisesta äärimmilleen integroidusta vehkeestä ei sitten mitään älyllistä irronnut (ei kärventyneitä printin osasia, kuten edellisessä selvitysprosessissa), paitsi tärkeä huomio siitä, että laite antaa käynnistyessään viestin Sling -logoon upotetulla ledillä. Viisi vilkutusta. Tämä johdatti oikeaan suuntaan eli vika on ilmeisimmin virtalähteessä.

Helpolla en meinannut uskoa, koska alkuperäinen 6 VDC 2,5A tuntui mitattessa edelleen toimivan, mutta kun kerran Google väitti, niin uuden ostin. 6V virtalähteitä ei tietysti Partcolta löydy, vaan säädettävä malli oli tarpeen (30 eur ja rapiat…Argh!).

Ja kas ; molemmista virtalähteistä tulee samat 6,15V, mutta Partcon muuntajalla tuo vehjes menee taas verkkoon! Case closed.

[English summary:]

Your Slingbox not connection to network anymore ? Just blinking link or/and network indicator lights ? Blinking the Sling -logo led 5 times at boot ? If so, replace the power supply. In my case it seemed to work, outputting 6,15V but when replaced with a spare, the device started connecting to ethernet again. Before believing this is a psu problem, I tested 3 different ethernet switches and hubs (GigE, 100Base-T and 10Base-T) with no luck.

Avainsanat: · , , , , , , , , , , , ,

0 kommenttia tähän mennessä ↓

  • Miksei kukaan kommentoi...

Kirjaudu kommentoidaksesi.