Sinkko.org mediaräppänä

Mediaperheen pää-äänenkannattaja

Sinkko.org mediaräppänä header image 2

Artikkelin kirjoitti Risto

Saako suuremmalla merralla enemmän rapuja?

23. Lokakuuta 2008 · Ei Kommenttia

No tuo kysymyshän on tietysti ns. retorinen kysymys. Riippuu järvestä tai muusta ravustuspaikasta.

Pääsemme ravustamaan eräällä tietyllä järvellä Etelä-Suomessa (kuka nyt hyvää paikkaa paljastaisi – heh). Vuosia sitten järvellä oli kohtuullisesti perinteisiä jokirapuja, niitä sai pyydystettyä jopa fikkarin kanssa rantavedestä. Sitten kateus vei ravut vedestä. Nyt järvessä on täplärapuja, ja vaikuttaa että ylikansoitukseen asti.

Olemme ravustaneet sillä testivoittajalla, ja kyllähän sillä rapuja tulee. Mutta entäs sitten kun merta on täynnä? Eihän sinne enää lisää mahdu. Noin 20 rapua on hyvä tulos tuolla merralla (en kerro nimeä enkä mainosta). Yksinkertainenkin logiikka kertoo, että kannattaa käyttää isompaa mertaa, kun mertojen määrä ravustajaa kohden on kuitenkin rajoitettu.

Nämä ravut on saatu sillä testivoittajalla

Nämä ravut on saatu sillä testivoittajalla

Niinpä, uusi laatikkomallinen merta oli pakko kokeilla. Ja tulos: hyvinkin 20 rapua ja ylikin merrassa keskimäärin. Ennätys yli 50 rapua kerralla! Kommentoikaa tätä, oletteko itse päässeet parempaan!

Sitten tulee tilanne, että merrassa on vain syötin ruodot eikä olleenkaan rapuja. Olisivatkohan ravut oppineet karkaamaan merrasta? Tai sitten jotain muuta on tapahtunut …

Tässä on laatikkomertoja lähdössä pyyntiin
Tässä on laatikkomertoja l

Avainsanat: · , ,

0 kommenttia tähän mennessä ↓

  • Miksei kukaan kommentoi...

Kirjaudu kommentoidaksesi.